• Etusivu
  • Ina Ruokolainen
  • Opaspalvelut
  • Tekstipalvelut
  • Juuri nyt
  • Yhteystiedot

Kestävää ruokaa Opettajan Retkioppaassa

helmi 21, 2023

Kirjoittamani artikkeli Kestävän ruoan pitää maistua on julkaistu Opettajan Retkioppaassa.

Jutussa haastattelin Koulutuskeskus Salpauksen kokkia Anita Kauhala-Antonopoulouta ja opetusalapäällikkö Marko Viljamaata siitä, miten ison koulutuskeskuksen kaikki ravintolat on saatu valmistamaan ja tarjoamaan ympäristölle ja syöjille hyvää tekevää ruokaa. Jutunteon yhteydessä tietenkin myös maistoin ruokia ja vakuutuin.

← Arvio palkintoehdokkaana olevasta polkupyöräesseekirjasta Lahden kaupunkiviestinnän julkaisuja →

Avainsanoja

artikkeli (6) arvostelu (4) Asikkala (4) asukaslehti (5) elämäkerta (4) Enni Mustonen (3) esikoisromaani (5) Etelä-Suomen Sanomat (9) etätyö (3) Euroopan ympäristöpääkaupunki (3) haastattelu (4) Kalkkinen (3) Kaupunkilainen (11) kaupunkiviestintä (3) Keskisuomalainen (6) kirja (3) kirja-arvio (36) kirjallisuus (17) kirjoittajakoulutus (3) kirjoittaminen (8) korona-arki (6) koronavirus (4) koulutus (7) kritiikki (12) kulttuuri (3) Lahti (14) lehtijuttu (9) luontoretki (3) opas (3) Opettaja (5) opetus (3) Pulkkilanharju (3) Pyöräilyopas (3) Päijät-Hämeen kesäyliopisto (3) reportaasi (3) Retkiopas (4) romaani (13) ruoanlaitto (3) Salpausselkä Geopark (4) Salpausselän kirjailijat (3) Savon Sanomat (6) sienestys (5) sieniretki (4) Visit Lahti (5) Wellamo-opisto (3)

Ina Ruokolainen

Viestintä Vuosikerta oy

0400 355 243
ina@vuosikerta.fi

  • Seuraa
  • Seuraa

Freeluettelo