• Etusivu
  • Ina Ruokolainen
  • Opaspalvelut
  • Tekstipalvelut
  • Juuri nyt
  • Yhteystiedot

Kestävää ruokaa Opettajan Retkioppaassa

helmi 21, 2023

Kirjoittamani artikkeli Kestävän ruoan pitää maistua on julkaistu Opettajan Retkioppaassa.

Jutussa haastattelin Koulutuskeskus Salpauksen kokkia Anita Kauhala-Antonopoulouta ja opetusalapäällikkö Marko Viljamaata siitä, miten ison koulutuskeskuksen kaikki ravintolat on saatu valmistamaan ja tarjoamaan ympäristölle ja syöjille hyvää tekevää ruokaa. Jutunteon yhteydessä tietenkin myös maistoin ruokia ja vakuutuin.

← Arvio palkintoehdokkaana olevasta polkupyöräesseekirjasta Lahden kaupunkiviestinnän julkaisuja →

Avainsanoja

artikkeli (6) arvostelu (4) Asikkala (4) asukaslehti (5) elämäkerta (4) Enni Mustonen (3) esikoisromaani (5) Etelä-Suomen Sanomat (9) etätyö (3) Euroopan ympäristöpääkaupunki (3) haastattelu (4) Kalkkinen (3) Kaupunkilainen (11) kaupunkiviestintä (3) Keskisuomalainen (6) kirja (3) kirja-arvio (36) kirjallisuus (17) kirjoittajakoulutus (3) kirjoittaminen (8) korona-arki (6) koronavirus (4) koulutus (7) kritiikki (12) kulttuuri (3) Lahti (14) lehtijuttu (9) luontoretki (3) Opettaja (5) opetus (3) Pulkkilanharju (3) Pyöräilyopas (3) Päijät-Hämeen kesäyliopisto (3) reportaasi (3) Retkiopas (4) romaani (13) ruoanlaitto (3) Salpausselkä Geopark (4) Salpausselän kirjailijat (3) Savon Sanomat (6) sienestys (5) sieniretki (4) Silvi Kaarakainen (3) Visit Lahti (5) Wellamo-opisto (3)

Ina Ruokolainen

Viestintä Vuosikerta oy

0400 355 243
ina@vuosikerta.fi

  • Seuraa
  • Seuraa

Freeluettelo