Tervetuloa uusille nettisivuilleni!

tammi 21, 2020

Onpa hauska esitellä uudet verkkosivuni, joilla esittelen jatkossa ideoitani ja osaamistani. Tältä Juuri nyt -sivulta löydät jatkossa uutiset julkaisuistani ja koulutuksistani.

Täällä päivitän myös blogiani, jonka sisältö voi olla mitä tahansa kirjoittamisesta kokkaamiseen ja journalismista sienestykseen. Tarkoitukseni on pohtia ja ihmetellä, toivon mukaan myös jalostaa joitain ajatuksiani eteenpäin ideoiksi.

Kuviakin julkaisen, sekä blogissa että Instagramissa, jonka kuvasato päivittyy sivun alalaitaan. Pääosan kuvistani otan Asikkalan upeissa maisemissa, joissa sijaitsevat sekä kotini että kesähuvilani. Artikkelikuvan kurjet tapasin huhtikuussa 2018 pari kilometrin päässä kotoa, kun olin ajamassa kohti Vääksyä. Näiden nettisivujen luonto- ja puutarhakuvat ovat myös omiani.

Sivujeni upeista henkilökuvista kiitän hyvää yhteistyökumppania, sysmäläistä valokuvaajaa Silvi Kaarakaista, jonka kanssa kuljen paljon myös journalistisilla juttukeikoilla. Itseään ei ole yleensä kiva katsella, mutta Silvi osasi löytää kohteesta parhaat puolet.

Kiitän myös Digitoimisto Muutua sivujen rakentamisesta ja niiden raikkaasta ulkoasusta.