Unboxing eli kirjapakettia avaamassa

helmi 21, 2022

Suvi Aholan ja Nenne Hallmanin kanssa kirjoittamani Kolmen naisen kirjeitä: Rakkaudesta, surusta ja luopumisesta (Into) on tullut painosta. Saimme kukin omat kirjapakettimme eli tekjänkappaleemme tänään kotiovelle asti.

Teoksen virallinen ilmestymispäivä on ensi viikolla eli 1.3.2022. Kovakantisen kirjan lisäksi saatavilla on äänikirja (BookBeat, Storytel), jonka on lukenut Miia Nuutila. Kirjailija tietysti toivoo, että mahdollisimman moni ostaisi tai lainaisi kirjan kansissa, sillä niistä saatavat korvaukset ovat äänikirjaa paljon korkeammat. Mutta kaikki luetut ja kuunnellut kirjat vievät eteenpäin toivoa siitä, että jatkossakin niitä kannataa kirjoittaa ja julkaista.

Nyt jään/jäämme jännityksellä odottamaan, millaisen vastaanoton teos saa lukijoiden ja toivottavasti myös median käsittelyssä. Kävi miten kävi, pääasia on saada kirjeillemme lukijoita, jotka löytävät niistä näkökulmia oman elämänsä sanoittamiseen. Yksi hyvä motto on Suvin toteamus esipuheen osuudessaan: ”Nyt ajattelen, että olemme löytäneet elämänparannuskonseptin, jota sopii suositella kenelle tahansa.”